Zaaltje beschikbaar op 1ste verdiep voor feestjes, vergadering, lunch, buffet.

Mail ons even en we sturen enkele menu’s op. Hieronder vindt U ze alvast.

U kan ook een afspraak maken om een menu te bespreken.
Bel Rein op het nummer 0479 81 73 71,

of Greet op het nummer  0474 24 81 87.

U kan ook steeds bij ons terecht via ons telefoonnummer 03 271 08 73

DSCF0094

voorgerechtenbuffet

voorgerechtenbuffet

Buffet formule

(vanaf 16 personen) 39€ per volwassene/ 19€ per kind (tot 13 jaar)

Voorgerechten:

Assortiment van
* fijne vleeswaren,
* paté
* assortiment van gerookte vissoorten.

Dit alles aangevuld met
* diverse groentesalades,
* koude sausjes
* aardappelsla
* pastasla
* brood en boter

Hoofdgerechten

2 soorten vis en 2 soorten vlees, aangevuld met warme groenten, diversiteit van warme sauzen
aardappelengerechten : puree, frietjes en kroketjes

Keuze uit :

Vlees :
* Stoofvlees met rundsvlees en varkenswangen
* Rosbief gebraad op lage temperatuur gegaard
* Gevulde varkensroulade met gehakt en kruiden
* Spare ribs met heerlijke zoete marinade
* Kippevidee met balletjes en champignons

Vis :
* Normandische tongrolletjes
* Gebakken zalm met béarnaise
* Kabeljauwhaasje met gestoofde prei
* Scampi in 2140 saus (licht pikante tomatenroomsaus met spinazie)

Desserten
Dessertbuffet of biscuit of ijstaart

Indien U een specifieke wens hebt of een lievelingsgerechtje ipv iets anders… laat het ons weten.
Dan kunnen we dit aanpassen indien mogelijk.

Aarzel niet om ons te bellen of te mailen als er vragen zijn.

2140 groetjes

Menu I 

33€ pp

Duo van kaas- en zalm-dille kroketten
—-
Varkenshaasje met gestoofde boontjes, honing-thym saus en gratinaardappelen
OF
Lengsuprême met garnalensaus en pilawrijst met erwtjes
—-
Huisgemaakte chocolademousse

Menu II

37€ pp

Gegratineerde visschelp met kaassaus
OF
Ardeense ham met meloen
—-
Gebraiseerde parelhoenfilet op Brabantse wijze met aardappelkroketten
OF
Kabljauwhaasje met preipetatjes en blanke botersaus
—-
Pannenkoek mikado

Menu III (voor de kommuniekantjes)

37€ pp

Duo van kaas- en garnaalkroketten
OF
Tomatensoep met balletjes
—-
Rundstournedos met gemengde sla , pepersaus en kroketten
OF
Normandische tongrolletjes met puree
—-
Ijslammetje met vuurwerk

Menu IV

47€ pp

Kort gegaard zalmplakje met oesterzwammen, sausje met zuring
OF
Gebakken scampi en tomatensalsa met basilicum
—-
Chateubriand met groentjes, bearnaisesaus en frietjes
OF
Gegrilde grietfilet met zachtgegaarde prei en kalfsjus met dragon
—-
Duo van profiterol en tiramisu